Ik heb een prachtige week gehad bij “Tot Zin Komen” en geniet nog steeds na van de bijeenkomsten, de wandelingen en het gezamenlijk ontbijten in de keuken. Marinka heeft me geholpen om tot rust te komen en meer inzicht te krijgen in hoe ik mijn toekomst op een ander manier kan ontwerpen. Ik voel me ge├»nspireerd om mijn plannen┬á met nieuwe energie aan te pakken.

Als 60-jarige met volop plannen voor de toekomst, maar zonder de kans om ze te realiseren, besloot ik deel te nemen aan de “Tot Zin Komen” week met Marinka. Het was tijd om stil te staan bij de belemmeringen die mij tegenhielden. Elk jaar geef ik mezelf een week cadeau, waarin ik niets hoef te doen behalve voor mezelf zorgen. In alle rust, op mijn eigen tempo, omringd door een prachtige groene omgeving. En deze week was een mooi cadeau aan mezelf.

Vanaf het moment dat ik bij Marinka aankwam, merkte ik dat ze wist wat ze deed. De warme ontvangst en de speelse kennismakingsoefeningen zorgden ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde in de groep. Marinka zorgde ervoor dat ik niet onzichtbaar werd in de groep en dat er twee uur lang volledige aandacht was voor mijn vraag. Dat blijft me nu nog bij. Ze heeft me op een bijzondere manier geholpen om mijn verdriet samen met de groep een plek te geven, zonder dat het zwaar werd of therapeutisch aanvoelde. Echt bewonderenswaardig.

Dank je wel, Marinka, voor een geweldige week!

Groeten,
Cissie