Training

Training op maat

Je zoekt een training op maat? Ik vind het een uitdaging om maatwerk te verzorgen. Je kunt me vragen om een training op maat voor je team, voor een specifieke doelgroep of met een bepaald thema te ontwikkelen. Ik heb een uitgebreid netwerk van collega’s en ik zal ze inschakelen als het noodzakelijk is in verband met de omvang van de opdracht of een specifieke deskundigheid. Ook werk ik samen met verschillende acteurs, zodat de deelnemers hun vaardigheden kunnen oefenen.

Voorbeelden van trainingen

Voor de hogeschool Windesheim heb ik verschillende opleidingen en trainigen ontwikkeld en gegeven. Dit zijn onder andere de Opleiding tot Coach, Teamcoaching, opleiding tot Supervisor, de Kunst van Veranderen, intervisietraining en persoonlijk leiderschap.

Voor andere organisaties heb ik de afgelopen twee jaren intervisietrainingen voor de GGD, jeugdbescherming, casemanagers van dementie verzorgd. Voor verschillende bedrijven en particulieren heb ik (team)coaching en supervisies gegeven. Daarnaast heb ik een aantal organisaties begeleid bij lastige vraagstukken op gebied van teamontwikkeling.

Als open aanbod heb ik ‘Tot zin komen’ ontwikkeld. Een drie/ vijfdaagse bijeenkomst om een pas op de plaats te maken over werk en leven. Zie flyer.

Najaar 2024 wordt het nieuwe aanbod bekend.

Open trainingen

Regelmatig kom ik met een ‘open aanbod’. Dit zijn trainingen waarbij een ieder die zich herkent in de doelgroep, zich kan inschrijven. Het voordeel van deze trainingen is dat deelnemers ‘los’ zijn van de organisatie waarin zij werken. De deelnemers verbreden hun kennis en vaardigheden, omdat ze over de grenzen heen een inkijkje krijgen in werkwijzen van andere professionals en organisaties. Ik organiseer dit aanbod meestal met collega’s uit mijn netwerk.

Voor vragen kun je contact met me opnemen.