Training

Training op maat

Je zoekt een training op maat? Ik vind het een uitdaging om maatwerk te verzorgen. Je kunt me vragen om een training op maat voor je team, voor een specifieke doelgroep of met een bepaald thema te ontwikkelen. Ik heb een uitgebreid netwerk van collega’s en ik zal ze inschakelen als het noodzakelijk is in verband met de omvang van de opdracht of een specifieke deskundigheid. Ook werk ik samen met verschillende acteurs, zodat de deelnemers hun vaardigheden kunnen oefenen.

Voorbeelden van trainingen

Leergang coaching (Isala klinieken)· Leergang teamontwikkeling (RIBW)· Training communicatie met de burger (Gemeente Zwolle)· Feedbacktrainingen (Isala klinieken)· Training persoonlijke effectiviteit (Meldkamer Politie)· Training persoonlijk leiderschap (politie IJsselland) Werken met competenties (Isala klinieken)· Begeleide collegiale consultatie (Raad voor de kinderbescherming)· Training coachende gesprekken (Politie IJsselland)· Studiedagen voor praktijkcoaches (Deltion College Zwolle)·Werken met scenische reconstructie (LVSC) Motiverende gespreksvoering (Proeftuin Pharmacie Groningen)· Stap in de wereld van… (Business School Wageningen)

Open trainingen

Regelmatig kom ik met een ‘open aanbod’. Dit zijn trainingen waarbij een ieder die zich herkent in de doelgroep, zich kan inschrijven. Het voordeel van deze trainingen is dat deelnemers ‘los’ zijn van de organisatie waarin zij werken. De deelnemers verbreden hun kennis en vaardigheden, omdat ze over de grenzen heen een inkijkje krijgen in werkwijzen van andere professionals en organisaties. Ik organiseer dit aanbod meestal met collega’s uit mijn netwerk.

Voor vragen kun je contact met me opnemen.