Begeleiding

Ik begeleid individuele mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit kan bijvoorbeeld gaan over balans vinden tussen werk en privé, verbinding in het team, leiderschapsontwikkeling in de organisatie en allerlei andere vraagstukken
Actueel aanbod.

Stap voor stap gaan we aan de slag. We onderzoeken het verhaal achter het verhaal en de vraag achter de vraag. We kijken naar wat belemmert en wat bevordert. 

Ik daag uit om uit de comfortzone te stappen richting eigen gekozen doelen en verlangens. We gaan op zoek naar nieuwe inzichten die helpen bij de ontwikkeling. Om te ontwikkelen moeten we ook vaak ons gedrag veranderen.

Gedrag duurzaam veranderen is niet eenvoudig en vraagt soms veel. Veranderen is leren en leren vraagt om denken, doen, reflecteren en experimenteren.  Daar gaan we samen mee aan de slag.

Aan de basis van mijn begeleiden liggen verschillende theorieën en methoden, mijn ervaringen en passie. Ik ben gecertificeerd bij de NOBCO als master practioner.

Er is geen speciale doelgroep waar ik mee wil werken. Het is wel super belangrijk dat mensen echt zelf aan de slag willen. Er is verlangen om beter of anders te willen werken. 

Neem voor meer informatie contact mij op.